Γεώργιος Ν. Ματσούκας

Δερματολόγος - ΑφροδισιολόγοςFRACTIONAL LASER

Τα fractional laser βελτιώνουν τις ρυτίδες, τα σημάδια της φωτογήρανσης και τις ουλές, όχι με τη μέθοδο της επιθετικής αφαίρεσης στοιβάδων δέρματος αλλά διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου από το δέρμα.

Κατά την εφαρμογή «σαρώνεται» η επιφάνεια του δέρματος που επιθυμούμε να βελτιώσουμε και δημιουργούνται «μικροθερμικές θεραπευτικές ζώνες» που διεγείρουν έντονα τους ινοβλάστες.

Έτσι το δέρμα σας φαίνεται πιο λείο, πιο σφριγηλό, πιο νεανικό. Οι ρυτίδες μειώνονται, οι πόροι συρρικνώνονται.LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ


BOTOX

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ

ΚΗΛΙΔΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;

To Fractional Laser CO2 αποτελεί τη νέα γενιά των laser και προφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα με τον πλέον ιδανικό τρόπο για ανάπλαση και σύσφιξη δέρματος, θεραπεία ρυτίδων, φωτογήρανση, εξάλειψη ουλών ακμής και θεραπεία ραβδώσεων (ραγάδων).ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ – ΟΡΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η πιο συνήθης περιοχή που εφαρμόζεται είναι το πρόσωπο αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και στο λαιμό, το ντεκολτέ, τη ράχη και το σώμα. Η εφαρμογή του είναι ασφαλής, δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από την επαγγελματική και κοινωνική σας δραστηριότητα και έχει ελάχιστες παρενέργειες για τις οποίες θα ενημερωθείτε από τον γιατρό.
Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος και το πρόβλημα που καλούμαστε να θεραπεύσουμε, αλλά συνήθως απαιτούνται 4 με 6 συνεδρίες σε διαστήματα του ενός μήνα. Το αποτέλεσμα όμως είναι ορατό από την πρώτη κιόλας φορά. Το δέρμα φαίνεται πιο αναζωογονημένο, λείο, φωτεινό και σφριγηλό.ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ

H φωτοανάπλαση του δέρματος είναι μια μέθοδος αναζωογόνησης του δέρματος μέσω παραγωγής κολλαγόνου και βελτίωσης της διάταξης και ποιότητας ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Ένα από τα πιο αποτελεσματικά laser φωτοανάπλασης είναι τα ND-Yag. Η μέθοδος δεν προκαλεί κανέναν τραυματισμό ή ερεθισμό, δεν απαιτεί καμιά αναισθησία και τα αποτελέσματά της φαίνονται σταδιακά.
Συνήθως απαιτούνται 3-4 θεραπείες για να δούμε τα ευεργετικά αποτελέσματα των laser στην γήρανση του δέρματος. Παρενέργειες δεν υπάρχουν. Κλινικά αυτό που παρατηρείται είναι μια βελτίωση της σύσφιξης του δέρματος αλλά και μια μείωση των ρυτίδων.Όλες οι θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας εφαρμόζονται από το Δερματολόγο.