Γεώργιος Ν. Ματσούκας

Δερματολόγος - ΑφροδισιολόγοςΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα υλικό απόλυτα συμβατό με τον οργανισμό. Πρόκειται για ένα δομικό συστατικό του δέρματος, που η παρουσία του μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται οι ρυτίδες του προσώπουLASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ


BOTOX

ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ

FRACTIONAL LASER

ΚΗΛΙΔΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Εγχύεται στα σημεία που θέλουμε με λεπτότατες βελόνες με σκοπό να εξαφανίσει τις λεπτές ή τις βαθιές ρυτίδες της επιφάνειας του δέρματος, να βελτιώσει τις ρινοπαρειακές αύλακες, τα ζυγωματικά (μήλα), τις ρυτίδες του καπνιστού, τις ρυτίδες θλίψεως, τον όγκο των χειλιών, τις ατροφίες ή την εμφάνιση των ουλών.

Δεν απαιτείται τεστ ευαισθησίας και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλες παρενέργειες. Πριν από την εφαρμογή του, χρησιμοποιείται μια ειδική αναισθητική κρέμα ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο πόνος.

Η εφαρμογή της θεραπείας αυτής γίνεται εύκολα μέσα σε 30 λεπτά και τα αποτελέσματά της είναι άμεσα: απαλότερη και πιο νεανική εμφάνιση του προσώπου σε λίγο χρόνο και με μεγάλη ασφάλεια.Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ!

Το υαλουρονικό οξύ απορροφάται από τον οργανισμό 6 με 12 μήνες μετά την έγχυσή του. Με την βοήθεια του δερματολόγου θα καθοριστεί το πρωτόκολλο της θεραπείας, που αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες, με βάση πάντα την ηλικία, την γενετική κατάσταση του δέρματος αλλά και το βάθος των ρυτίδων. Είναι σημαντικό να εντοπιστούν οι περιοχές του προσώπου στις οποίες θα εφαρμοσθεί η θεραπεία για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και άμεσο.ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η αντιμετώπιση των ρυτίδων του δέρματος πολλές φορές απαιτεί να εφαρμόσουμε συνδυασμούς αισθητικών παρεμβάσεων για να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα. Μαζί με το υαλουρονικό οξύ μπορουμε να συνδυάσουμε fractional laser ή φωτοανάπλαση με Nd:Yag laser . Σε συνεργασία με τον γιατρό θα επιλεγεί για σας η κατάλληλη θεραπεία για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.Όλες οι θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας εφαρμόζονται από το Δερματολόγο.